Bootcamp er en morsom utendørstrening som blander tradisjonelle helkroppsøvelser med ulike former for interval- og styrketrening. DSC_1083

Treningen er effektiv, og du kommer raskt i bedre form med å bli sterkere, du får økt kondisjon og redusert kroppsvekt.

Treningen foregår som en sirkeltrening hvor man er på forskjellige stasjoner, eller som en gruppetime hvor alle gjør likt.

Treningstiden går fort på Bootcamp, og de fleste aktiviteter gjennomføres med intervaller på 45 sekunder med en liten pause mellom hver.

Det brukes noe utstyr i treningen. Det er strikker, slynger , slegger, bildekk, vekt-sekker, medisin baller osv.- og mye egen kroppsvekt i baseøvelser. Man behøver ikke være godt trent for å starte med Bootcamp trening. Den kan tilpasses alle nivåer. Det går fint an å ha flere nivåer av kunder i en og samme trening – baseøvelsene tilpasses bare til enhver sitt nivå.

Bootcamp skal være morsomt å trene. Tiden skal gå fort og du vil ha lyst til å fortsette.

Treningstider : Tirsdag kl 19. Treningen starter opp igjen etter ferien tirsdag 22 august.

På Beitostølen Bootcamp kan du også få personlig trening. Da trenes du alene og programmet blir satt opp og tilpasset akkurat deg. Dette blir justert kontinuerlig etter din progresjon.

Tufteparken Beitostølen Bootcamp er åpen dørgnet og det er gratis å trene selv i parken. Det eneste som koster er når det kjøres gruppetimer.

Prisen for gruppetrening er kr 100,- pr gang eller 900,- for et 1/2 år. Personlig trenertimer er 800,- pr time. Tufteparken Beitostølen Bootcamp kan også leies med instruktør for kr 1.200,- pr time.

Store grupper som vil trene i parken, bes ta kontakt for reservering av tid og pris.

beito-logo